Søg i denne blog

SÅDAN FÅR DU STYR PÅ DIT KVIKLÅN

Unge fristes af Kviklån

Det er især de helt unge, der fristes det de hurtige kviklån. Det kan virke så fristende og let f.eks. bara at skulle sende en SMS og et kort sekunt efter har man oprettet et sms-lån. Især sidst på måneden kan det virke ekstra fristende, hvis man lige skal til en fest eller står og magler lidt penge til weekenden inden ens penge går ind i banken.

Heldigvis er der en onlinerådgivning til at hjælpe de unge, som er kommer i økonomisk uføre med kviklån. Den økonomiskerådgivning til de unge hedder Ung Økonomi og her sørge frivvillige for økonomisk rådgivning.

Får styr på dine Kviklån og søg om økonomisk rådgivning
Tænk dig om med Kviklån

Få styr på dit Kviklån

Det er ofte de samme økonomisk problemer de unge har og søger hjælp til. De unge har ofte optaget flere små hurtige kviklån hos op til flere kreditorer. De unge har dermed mistet overblikket over hvad de skylder og til hvem. De unge har derfor brug for hjælp til at samle deres deres kviklån i et mere øknomisk samlelån.


Selv om de unge måske synes det ser overskueligt ud og har svært ved at få overblik over deres kviklån kan de fleste ugen med den økonomiske rådgivning får styr på deres privatøkonomi. De unge skylder sjældent så mange penge væk til kreditorene, at det ikke er muligt at finde en fornuftig løsningen, som f.eks. et samlelån.