Søg i denne blog

LÅN TRODS RKI


Lån trods RKI

Flere og flere danskere ender med dårlig privatøkonomi og ønsker lån trods RKI. I øjeblikket er det hen mod fem procent af den danske befolkning der står opført som dårlige betalere i RKI. Deres privatøkonomi er meget skrøbelig og mange kan ikke se anden udvej end at optage endnu et lån for at kommer ud af en akut økonomisk knibe. En af grundene til at flere havner med dårlig økonomi er den økonomiske krise, der har ført til flere mindre kvik lån for at få hverdagen til at fungere. Det er vigtigt at tjekke om man stå opført som dårlig betaler i RKI inden man tager ititiativ til at få orden på ens økonomi. Hvis du endnu ikke står i RKI bør du overveje at optage et samle lån og dermed opnå et fornuftigt lån med lavere renter og gebyrer. Dette da det ofte kan være vanskeligt - for at sige næsten umuligt at opnå et lån trods RKI. Det kan derfor anbefales at søge gratis økonomisk rådgivning samtidig med at man selv søger at få styr på ens økonomi.

Derfor havner mange i RKI-registret

Grunden til at mange er havnet i en økonomisk uføre er ofte arbejdsløshed, skilsmisse, faldendende huspriser og så kombineret med den økonomiske krise. En kombination af disse faktorer har gjort at mange er kommet så langt ud at det er svært at komme ud af gælds klemmen uden professional økonomisk hjælp. Det er selvfølgelig nærliggende at sige, at det er folks eget ansvar, men en stor del af skylden skal måske også findes blandt de mange lånudbyderere der bliver ved med at tilbyde finansiering og lån trods RKI. Det er måske tid til et politisk indgreb og en vis form for selvjustits hos finansieringsselskaberne! Det bedste råd der kan gives hvis du ønsker et lån trods RKI er at opsøge gratis økonomisk hjælp, så du måske ikke bliver nød til at låne flere penge. Måske kan du også få hjælp til at samle dine dyre forbrugslån til et stort samle lån og dermed opnå en bedre økonomi.

Sådan kommer du videre med lån trods RKI

Du må endelig ikke give op - også selv om det måske ser sort ud. Der er altid en udvej og især hvis du er villig til at modtage hjælp fra professionelle økonomer. Det er vigtigt at få sat din privatøkonomi på skinne igen, så du kan komme videre. En god mulighed der ligger lige for at Forbrugerrådets Gældsrådgivning.




Forbrugerrådets Gældsrådgivning tilbyder gratis og uvildig gældsrådgivning til mennesker med lav indkomst, en stor gæld eller et lavt rådighedsbeløb. Forbrugerrådet har hele 130 frivillige gældsrådgivere, der kan hjælper med spørgsmål inden for økonomi og gæld. Du kan læse mere om denne gratis rådgivning via deres hjemmeside http://gaeld.taenk.dk/om-os/om-gaeldsraadgivningen